AnaSayfa / Genel / Kahve falında suç işleyen birini görmek

Kahve falında suç işleyen birini görmek

Kahve falında suç işleyen birini görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında suç işleyen birini gördüyseniz:

  • Gelir gider dengesini iyi ayarlamakta fayda var.

Kahve falında suç işleyen birini görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında suç işlerken yakalanmak işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine inanılır.

Kahve falında yalancılıkla suçlanmak yaşamının tazeleneceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret eder.

Kahve falında haksız yere suçlanmak hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında suçu üstlenmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin suçunu üstlenmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında suç üstlenmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında haksız yere suçlandığını görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir