AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin soğan yediğini görmek

Kahve falında birinin soğan yediğini görmek

Kahve falında birinin soğan yediğini görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, kendi geleceğine, iyiliğe kavuşacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin soğan yediğini gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında soğan yediğini görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil soğan yediğini görmek esenlik bulacağına, güzel bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında taze soğan yedirmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, bol nimete kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe soğan yedirmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, elinin döneceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının soğan yediğini görmek konforundan da ödün vereceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında kuru soğan yediğini görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Kahve falında taze soğan yediğini görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin soğan yediğini görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir