AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin soğan doğradığını görmek

Kahve falında birinin soğan doğradığını görmek

Kahve falında birinin soğan doğradığını görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, dertlerinin günden güne artacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, maddi olanakların artacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin soğan doğradığını gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, eğlenceye zaman ayırmalı sizinle aynı sahada çalışan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında birinin soğan doğradığını görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil soğan doğradığını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kuru soğan doğradığını görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının soğan doğradığını görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında taze soğan doğradığını görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan doğradığını görmek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarımsak doğradığını görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin et doğradığını görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir