AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin et doğradığını görmek

Kahve falında birinin et doğradığını görmek

Kahve falında birinin et doğradığını görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, huzurunun bozulacağına, engel teşkil edeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin et doğradığını gördüyseniz:

  • Yalnız Boğalar ise yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir.

Kahve falında insan eti doğradığını görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk eti doğradığını görmek rahat bir hayat yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının et doğradığını görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı et doğradığını görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et doğradığını görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin et doğradığını görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil soğan doğradığını görmek üzüntülerin biteceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan doğradığını görmek ticarete atılacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir