AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan doğradığını görmek

Kahve falında patlıcan doğradığını görmek

Kahve falında patlıcan doğradığını görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına inanılır.

Kahve falında patlıcan doğradığını gördüyseniz:

  • Hediyeler, ödenen borçlar veya elinize geçen parlara söz konusu olabilir.

Kahve falında patlıcan doğradığını görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık doğradığını görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek doğradığını görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında maydanoz doğradığını görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında taze soğan doğradığını görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı biber doğradığını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin soğan doğradığını görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işaret eder.

Kahve falında sarımsak doğradığını görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir