AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizi öldüğünü görmek

Kahve falında birinin sizi öldüğünü görmek

Kahve falında birinin sizi öldüğünü görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sizi öldüğünü gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Kahve falında birinin sizi öldürmeye çalıştığını görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sizi öldürdüğünü görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sizi öldüğünü görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sizi beklediğini görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Kahve falında birinin size terlik hediye ettiğini görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sizi koruduğunu görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, rütbenin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında birinin sizi kıskandığını görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin size bağırdığını görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir