AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizi kıskandığını görmek

Kahve falında birinin sizi kıskandığını görmek

Kahve falında birinin sizi kıskandığını görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sizi kıskandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olma eğiliminde olabilir veya bazı kişilerin üzerine gidebilirsiniz.

Kahve falında birinin sizi kıskandığını görmek ferah bir eve geçileceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kıskandığını görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi kıskanmak şifa edineceğine, sorunlarını aşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinizi kıskanmak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını kıskandığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında ablasını kıskanmak maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kıskanmak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımını kıskanmak iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir