AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin size terlik hediye ettiğini görmek

Kahve falında birinin size terlik hediye ettiğini görmek

Kahve falında birinin size terlik hediye ettiğini görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, yeni mallara sahip olacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin size terlik hediye ettiğini gördüyseniz:

  • Aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında birinin size terlik hediye ettiğini görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin size hediye aldığını görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin size ateş ettiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, patron koltuğuna geçeceğine işarettir.

Kahve falında birinin size tatlı ikram ettiğini görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında size ateş edildiğini görmek sorunların günden güne artacağına, kafasının karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sizi takip ettiğini görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eşinizin sizi terk ettiğini görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinden terlik hediye almak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir