AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kıskandığını görmek

Kahve falında arkadaşının kıskandığını görmek

Kahve falında arkadaşının kıskandığını görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kıskandığını gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının kıskandığını görmek sevdiğini söyleyeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşını kıskanmak büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını kıskanmak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kıskandığını görmek dua alacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisini kıskanmak kendisine istediklerini nasip edeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine delalet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiyi kıskanmak ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine delalettir.

Kahve falında birini kıskanmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanı kıskanmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, daha iyi anlaşır olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir