AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinizi kıskanmak

Kahve falında eşinizi kıskanmak

Kahve falında eşinizi kıskanmak malını ve parasını kaybedeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, amacına nail olacağına, sıkıntı çekeceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinizi kıskanmak gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız bir kişiyle yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler huzurunuzu kaçırabilir.

Kahve falında eski eşini kıskanmak anne baba duaları alınacağına, sorunlarının yakında biteceğine delalettir.

Kahve falında eşini kıskandığını görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, yaralarına da merhem olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini kıskandırmak zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kıskanmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşi kıskanmak masa başı bir işe gireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında eşinizi kıskanmak kıtlığın meydana geleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine yorulur.

Kahve falında kadını kıskanmak hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi kıskandırmak hastalığın biteceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir