AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasını kıskanmak

Kahve falında ablasını kıskanmak

Kahve falında ablasını kıskanmak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ablasını kıskanmak gördüyseniz:

  • Ya şu anki ilişkilerinizdeki problemler çözülecek ya da yeni bir ilişki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Kahve falında ablasını kıskanmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, fal sahibinin işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini kıskanmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında karısını kıskanmak yeni siparişler alacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kıskandırmak yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kıskandığını görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi kıskandığını görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, her isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği kıskanmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin seni kıskandığını görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir