AnaSayfa / Genel / Kahve falında sizden kaçan birini görmek

Kahve falında sizden kaçan birini görmek

Kahve falında sizden kaçan birini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, hevesinin kursağında kalacağına, elindekileri de kaptıracağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sizden kaçan birini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuyla kararlı şekilde uğraşmaya hala hazır olmaya bilirsiniz.

Kahve falında birinin sizden kaçtığını görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin sizi kaçırdığını görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine delalettir.

Kahve falında sizden kaçan birini görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında size yalan söylendiğini görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında birinin size yalan söylediğini görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında size aşık birini görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin size sarıldığını görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin size aşık olduğunu görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, işlerin yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir