AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek

Kahve falında eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek

Kahve falında eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, parasının ve malının çoğalacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinizin sizi öptüğünü gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya maddi durumunuzla ilgili bir tartışma büyüyebilir.

Kahve falında eski sevgilinizin sizi öptüğünü görmek manevi rahatlamaya erileceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinizin sizi aldattığını görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinizin sizi öptüğünü görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin sizi aldattığını görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinizin sizden ayrıldığını görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin size silah çektiğini görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir