AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin sırtından bıçaklandığını görmek

Kahve falında kardeşinin sırtından bıçaklandığını görmek

Kahve falında kardeşinin sırtından bıçaklandığını görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, mutlu olacağınıza, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, mutlu bir evliliğe, atılacak adımların boşa çıkacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kardeşinin sırtından bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Altından kalkılması gereken çok sayıda iş veya halledilmesi lazım gelen karışıklıklar olabilir.

Kahve falında kardeşinin sırtından bıçaklandığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtından bıçakla yaralanmak dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında sırtından bıçaklandığını görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtından bıçaklanmak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtımdan bıçaklanmak zorlukların bir anda biteceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işarettir.

Kahve falında birinin sırtından bıçaklandığını görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtından bıçaklanmış birini görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında sırtından bıçaklanan birini görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir