AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sinir krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında birinin sinir krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında birinin sinir krizi geçirdiğini görmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sinir krizi geçirdiğini gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu, seyahatler veya projeleriniz ya da toplum içindeki duruşunuz kazandığınızdan daha fazla harcama yapılmasını gerektiriyor olabilir.

Kahve falında sinir krizi geçiren birini görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sinir krizi geçirdiğini görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sinir krizi geçirdiğini görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birini kalp krizi geçirdiğini görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalp krizi geçiren birini görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında astım krizi geçirmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kriz geçirdiğini görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, diplomalı kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin kalp krizi geçirdiğini görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir