AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp krizi geçiren birini görmek

Kahve falında kalp krizi geçiren birini görmek

Kahve falında kalp krizi geçiren birini görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp krizi geçiren birini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri zayıf noktalarından yakalama eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında birini kalp krizi geçirdiğini görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin kalp krizi geçirdiğini görmek gelirinin garanti olacağına, güç alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalp krizi geçiren birine yardım etmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir yakının kalp krizi geçirdiğini görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında annenin kalp krizi geçirdiğini görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemin kalp krizi geçirdiğini görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin kalp krizi geçirdiğini görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp krizi geçirmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir