Kahve falında sinir krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında sinir krizi geçirdiğini görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında sinir krizi geçirdiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında sinir krizi geçiren birini görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sinir krizi geçirdiğini görmek sorunların son bulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına işarettir.

Kahve falında sinir krizi geçirdiğini görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin kalp krizi geçirdiğini görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin kalp krizi geçirdiğini görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakının kalp krizi geçirdiğini görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, önünün kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kriz geçirdiğini görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir