AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinir krizi geçiren birini görmek

Kahve falında sinir krizi geçiren birini görmek

Kahve falında sinir krizi geçiren birini görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sinir krizi geçiren birini gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassasiyet veya özveri gerektiren durumlar da oluşabilir.

Kahve falında sinir krizi geçiren birini görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sinir krizi geçirdiğini görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, para pul sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sinir krizi geçirdiğini görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kalp krizi geçiren birini duymak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında kalp krizi geçiren birine yardım etmek çok tahsilli bir kişi olacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin kalp krizi geçirdiğini görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşinin kalp krizi geçirdiğini görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının kalp krizi geçirdiğini görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir