AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sesini duymak

Kahve falında birinin sesini duymak

Kahve falında birinin sesini duymak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, kendisiyle de gururlanacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Kahve falında polis sesi duymak sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, onlardan büyük hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kırılma sesi duymak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, çaresizleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dedemin sesini duymak yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, şöhretli biri olunacağına delalettir.

Kahve falında fırtına sesi duymak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına yorulur.

Kahve falında patronun sesini duymak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Kahve falında ezan sesi duymak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında arapça sesler duymak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişinin sesini duymak eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir