AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni öpmek

Kahve falında birinin seni öpmek

Kahve falında birinin seni öpmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, hayatının bir anda renkleneceğine işaret eder.

Kahve falında birinin seni öpmek gördüyseniz:

  • Sadece kendinize güvenmeli bir süre için başkalarına güvenerek hareket etmekten sakınmalısınız.

Kahve falında biri seni öpmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işarettir.

Kahve falında birinin seni öpmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin seni öpmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi seni öpmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum diye bağırmak sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birini seni öptüğünü görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin seni öptüğünü görmek fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin senin için dua ettiğini görmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir