AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin seni öpmek

Kahve falında bir erkeğin seni öpmek

Kahve falında bir erkeğin seni öpmek hileli bir işle karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin seni öpmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygularken dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında bir erkeğin seni öpmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişi seni öpmek böylece hayatının da düzene gireceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri seni öpmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin seni öpmek askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında seni seven bir erkek görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ardından bu kişiye açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin seni koruduğunu görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seni seven erkeği görmek gözyaşına boğulacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin seni sevdiğini görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir