AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri seni öpmek

Kahve falında biri seni öpmek

Kahve falında biri seni öpmek hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, durumun değişmesine, yüzünün de güleceğine, huzura erileceğine yorulur.

Kahve falında biri seni öpmek gördüyseniz:

  • Harcamaları arttırmadan yapabileceğiniz ne varsa yapabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişi seni öpmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin seni öpmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin seni öpmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında biri seni öpmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında seni sevdiğini söyleyen birini görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına alamet eder.

Kahve falında birinin seni üzüldüğünü görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında seni seviyorum görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir