AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni kurtardığını görmek

Kahve falında birinin seni kurtardığını görmek

Kahve falında birinin seni kurtardığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, iyi zamanlar geçireceğine, bunun şans olacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, haneye bereket geleceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında birinin seni kurtardığını gördüyseniz:

  • Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Kahve falında birinin seni kurtardığını görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının seni kurtardığını görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında seni sevdiğini söyleyen birini görmek hastalığın biteceğine, yeni bir çevre edinileceğine delalettir.

Kahve falında birinin seni sırtında taşıdığını görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin seni kovaladığını görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında babanın seni dövdüğünü görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin seni öldürdüğünü görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir