AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının seni kurtardığını görmek

Kahve falında arkadaşının seni kurtardığını görmek

Kahve falında arkadaşının seni kurtardığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının seni kurtardığını gördüyseniz:

  • Belli konularla övünebilir veya şov yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının seni kurtardığını görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin seni kurtardığını görmek garanti olacak bir yer edineceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının seni bıçakladığını görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının seni boğduğunu görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının seni sevdiğini görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının seni öldürdüğünü görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının seni öptüğünü görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, anne babaya müjde verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir