AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin seni öldürdüğünü görmek

Kahve falında annenin seni öldürdüğünü görmek

Kahve falında annenin seni öldürdüğünü görmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, şifa göreceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında annenin seni öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Sözlerine dikkat etmezlerse ufak bir çatışma olabilir.

Kahve falında annenin seni öldürdüğünü görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin senin yüzünden öldüğünü görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek dertlerinden kurtulacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin seni öldürmek istediğini görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin seni öldürmesini görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin seni öldüreceğini görmek yeni bir yola gireceğine, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının seni öldürdüğünü görmek kötü sözler duylacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın öldüğünü görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir