AnaSayfa / Genel / Kahve falında seni istemeyen birini görmek

Kahve falında seni istemeyen birini görmek

Kahve falında seni istemeyen birini görmek yıpranacağına, strese gireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine işaret eder.

Kahve falında seni istemeyen birini gördüyseniz:

  • Belli bir duruma gösterdiğiniz hassasiyet gözden kaçmayacak gibi duruyor.

Kahve falında birinin seni istemeye geldiğini görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında seni istemeye geldiklerini görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seni istemeye geldiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin seni istemediğini görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına delalettir.

Kahve falında seni istemeyen birini görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında bir kızı istemeye gelmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi istememek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında istemediğin bir erkekle evlenmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir