AnaSayfa / Genel / Kahve falında seni istemeye geldiğini görmek

Kahve falında seni istemeye geldiğini görmek

Kahve falında seni istemeye geldiğini görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında seni istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz, maddi girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren planlarınız konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında birinin seni istemeye geldiğini görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında seni istemeye geldiğini görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında seni istemeye geldiklerini görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin seni istemediğini görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında seni istemeyen birini görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin istemeye geldiğini görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bi kızı istemeye gelmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını istemeye geldiklerini görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir