AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seni ısırdığını görmek

Kahve falında birinin seni ısırdığını görmek

Kahve falında birinin seni ısırdığını görmek hile ile mal elde etmeye, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında birinin seni ısırdığını gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Kahve falında balığın seni ısırdığını görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin seni ısırdığını görmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında birinin seni ısırdığını görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin seni ısırdığını görmek yaşamdan istediklerini alacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni öpmesini görmek hastalıkların iyileşeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında seni seven kişiyi görmek sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının seni aldattığını görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, el açmayacağına delalettir.

Kahve falında seni seven birini görmek mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir