AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilinin seni öpmesini görmek

Kahve falında eski sevgilinin seni öpmesini görmek

Kahve falında eski sevgilinin seni öpmesini görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin seni öpmesini gördüyseniz:

  • Elinizdeki işler sizi heyecanlandırmıyorsa, siz bir şeyler ekleyerek heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin seni özlediğini görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin seni öptüğünü görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni aradığını görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin seni kıskandığını görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin seni istemediğini görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin seni koruduğunu görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini duymak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin seni beklediğini görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir