AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının bebeği olduğunu görmek

Kahve falında ablasının bebeği olduğunu görmek

Kahve falında ablasının bebeği olduğunu görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında ablasının bebeği olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler esnek olmayabilirler.

Kahve falında ablasının bebeğinin olduğunu görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ablanın bebeği olduğunu görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında ablasının bebeği olduğunu görmek umutlanacağına, kafasının da rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında ablaya tokat atmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rahat geçinerek yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ablanın doğum yaptığını görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ablayı evlenirken görmek bunalımlı günler geçirileceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş olan ablayı görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasını dövmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir