AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana şeker verdiğini görmek

Kahve falında birinin sana şeker verdiğini görmek

Kahve falında birinin sana şeker verdiğini görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, bedeninin şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sana şeker verdiğini gördüyseniz:

  • Neden bazı anlaşmaların veya sağlanan barış ortamının aniden ortadan kalktığını ya da yeni düzenlemeler getirildiğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında birinin sana şeker verdiğini görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sana elbise verdiğini görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin sana ceviz verdiğini görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sana su verdiğini görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sana fındık verdiğini görmek rahat bir hayat yaşanacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin sana süt verdiğini görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, neşesine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sana kalem verdiğini görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin sana çikolata verdiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir