AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana elbise verdiğini görmek

Kahve falında birinin sana elbise verdiğini görmek

Kahve falında birinin sana elbise verdiğini görmek darlanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sana elbise verdiğini gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Kahve falında birinin sana elbise verdiğini görmek hasretlerin biteceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sana kalem verdiğini görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının sana para verdiğini görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında annenin sana para verdiğini görmek daha rahat para kazanacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin sana süt verdiğini görmek falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sana çikolata verdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sana şeker verdiğini görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında birinin sana altın verdiğini görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir