AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçını uzun görmek

Kahve falında birinin saçını uzun görmek

Kahve falında birinin saçını uzun görmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına yorulur.

Kahve falında birinin saçını uzun gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Kahve falında saçını normalden uzun görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını uzun saçlı görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında uzun kızıl saç görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah uzun saç görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin uzun saçlı olduğunu görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun düz siyah saç görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçlarını uzun görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını uzun ve düz görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir