AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını normalden uzun görmek

Kahve falında saçını normalden uzun görmek

Kahve falında saçını normalden uzun görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, beklentilerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını normalden uzun gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Kahve falında saçını normalden uzun görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında normal namaz kılmak zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında normal abdest almak işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında normal doğum yaptığını görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında normal doğum görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında normal doğum yapmak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında normal yüzük takmak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına yorulmaktadır.

Kahve falında normal arkadaşla öpüşmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, rızkının sonsuz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir