AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah uzun saç görmek

Kahve falında siyah uzun saç görmek

Kahve falında siyah uzun saç görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, hayatının da kolaylaşacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında siyah uzun saç gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdakiler size yaklaşma gereği duysunlar.

Kahve falında saçını siyah ve uzun görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında kendini uzun siyah saçlı görmek yaptığı işte sivrileceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı uzun ve siyah görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ve uzun saç görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah uzun saçlı kadın görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun siyah saçlı erkek görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntülü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında uzun düz siyah saç görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında uzun siyah saçlı kadın görmek şansının kendisinden yana gideceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir