AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçlarını uzun görmek

Kahve falında kendi saçlarını uzun görmek

Kahve falında kendi saçlarını uzun görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ele geçecek haram mal ve paraya, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, aynı zamanda da korunup kollanacağına, daima secde ve şükür edeceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına işarettir.

Kahve falında kendi saçlarını uzun gördüyseniz:

  • Hassas bir konu yüzünü gösterebilir, ortak zemin bulmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında uzun ve örgülü saç görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örgülü uzun saç görmek ona şifa olmayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan uzun saç çıkarmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun sarı saç görmek sorunların üstesinden geleceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçı uzun görmek huzur ve mutluluk bulacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini saçı uzun görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini uzun saçlı görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun saç yıkamak şansının ve bahtının açık olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir