AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin mezarını açmak

Kahve falında birinin mezarını açmak

Kahve falında birinin mezarını açmak birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, düşmanlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin mezarını açmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde bazı değişimler olabilir.

Kahve falında ölü birinin mezarını açmak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin mezarını açmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına işaret eder.

Kahve falında mezar açmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına inanılır.

Kahve falında mezar yeri açmak aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında tarihi mezar açmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına delalettir.

Kahve falında mezarın üstünü açmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını açmak yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntı yükleneceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını açmak iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir