AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar açmak

Kahve falında mezar açmak

Kahve falında mezar açmak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, kısmetinin de açılacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezar açmak gördüyseniz:

  • Aciliyet gerektiren durumlar oluşsa dahi, olayları detaylı şekilde ele almanız gerekiyor.

Kahve falında mezarlığı açmak kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının mezarını açmak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlık açmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölen birinin mezarını açmak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında dolu mezarı açmak koltuğunun yükseleceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski mezar açmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarihi mezar açmak fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş annenin mezarını açmak lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir