AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kusmak

Kahve falında birinin kusmak

Kahve falında birinin kusmak yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kendine çeki düzen vereceğine işarettir.

Kahve falında birinin kusmak gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri yanlış değerlendirmeniz ya da duygusal yanılsamalar nedeniyle problem yaşanabilir.

Kahve falında oruçlu iken kusmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, lüks, konfor içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında insan pisliği kusmak kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağlamak ve kusmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında temiz su kusmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında zift kusmak zenginliğe kavuşacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken kusmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına inanılır.

Kahve falında öksürerek kusmak evlatların hayırsız çıkacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında midesi bulanıp kusmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir