Kahve falında kucağında çiçek görmek

Kahve falında kucağında çiçek görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kucağında çiçek gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında kucağında çiçek görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kucağında elma görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, bir şeyden zarar görmeye delalet eder.

Kahve falında kucağa erkek bebek almak sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin kucağında bebek görmek kazancın günden güne artacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına inanılır.

Kahve falında annenin kucağında bebek görmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, rahatsızlık vereceğine yorulur.

Kahve falında birinin kucağında bebek görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında uyuyan bebek görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına inanılır.

Kahve falında bebeği kucağında tutmak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir