AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği kucağa almak

Kahve falında bebeği kucağa almak

Kahve falında bebeği kucağa almak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında bebeği kucağa almak gördüyseniz:

  • Hak ettiğiniz saygı veya takdiri görebilirsiniz.

Kahve falında kucağında ölen bebek görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına alamet eder.

Kahve falında kucağından bebek düşürmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, işinde verimsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kucağında bebek görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna alamet eder.

Kahve falında kadının kucağında bebek görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine delalettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği kucağa almak kazalardan ve belalardan korunacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebeği kucağa almak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kucağımda bebek görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kucağında bebek olmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir