AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kravat taktığını görmek

Kahve falında birinin kravat taktığını görmek

Kahve falında birinin kravat taktığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kravat taktığını gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında birinin kravat taktığını görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulur.

Kahve falında kravat taktığını görmek herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Kahve falında mor kravat takmak büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kravat görmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet eder.

Kahve falında kravat seçmek helal lokma yiyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında mavi kravat takmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kravat takmak arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kravat hediye etmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, dertlerin aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir