AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kovalandığını görmek

Kahve falında birinin kovalandığını görmek

Kahve falında birinin kovalandığını görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kovalandığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek yalanlar başınıza büyük dertler açabilir.

Kahve falında iki kova su görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vahşi hayvan tarafından kovalanmak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, şansın yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kovalandığını görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında kaplanın kovalaması görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böcek tarafından kovalanmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine alamet eder.

Kahve falında arı kovalaması görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında iskelet tarafından kovalanmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kovalanmak ve korkmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir