AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovalandığını görmek

Kahve falında kovalandığını görmek

Kahve falında kovalandığını görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, dinde bilginleşeceğine, kıdem atlayacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kovalandığını gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle vakit geçirmeniz ilişkinizi geliştirebilir.

Kahve falında kovaya toprak doldurmak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengeç tarafından kovalanmak tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük yılan tarafından kovalanmak karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında kovalayan yılan görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir deli tarafından kovalanmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kovaya idrar yapmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kovada su görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına delalet eder.

Kahve falında kovayla yoğurt görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir