AnaSayfa / Genel / Kahve falında arı kovalaması görmek

Kahve falında arı kovalaması görmek

Kahve falında arı kovalaması görmek zarar göreceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, rahata ereceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arı kovalaması gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Kahve falında arı kovalaması görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arılar tarafından kovalanmak bereketin geleceğine, her nimetin lezzetine varacağına tabir olunur.

Kahve falında arı tarafından kovalanmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kraliçe arı görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalettir.

Kahve falında gözünü arı sokmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında arı ve bal görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında arı tutmak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde arılar görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir