AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kolyesini almak

Kahve falında birinin kolyesini almak

Kahve falında birinin kolyesini almak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında birinin kolyesini almak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirerek ne tür tepkiler alacağınızı gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında altın kolye yutmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına tabir olunur.

Kahve falında yusufcuk kolyesi görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda kolye görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş kolye ucu görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine yorulur.

Kahve falında kopmuş kolye görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine delalettir.

Kahve falında atatürk kolyesi görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına alamet eder.

Kahve falında yakut kolye takmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kolye almak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir