AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kolye almak

Kahve falında yeşil kolye almak

Kahve falında yeşil kolye almak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, hayatın yoluna gireceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, fal sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kolye almak gördüyseniz:

  • Geçmişte size faydası dokunmuş kişilere yardımcı olabilir veya borcunuz olan grup veya topluluklara maddi manevi borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil boncuklu kolye görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil taş kolye görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil zümrüt kolye görmek hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kolye görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, zorlukları aşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil taşlı kolye görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kolye takmak boş yere korku duyulacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli kolye görmek kazancın günden güne artacağına, hayal kırıklığına yorulur.

Kahve falında yeşil renk kolye görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir