AnaSayfa / Genel / Kahve falında yusufcuk kolyesi görmek

Kahve falında yusufcuk kolyesi görmek

Kahve falında yusufcuk kolyesi görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında yusufcuk kolyesi gördüyseniz:

  • Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir.

Kahve falında kolye aldığını görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet eder.

Kahve falında kolye kopması görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kolyesi görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, kendisine olan güveninin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük ve kolye bulmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde kolye görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasında kolye görmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı kolye görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında küpe ve kolye görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir