AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kına gecesini görmek

Kahve falında birinin kına gecesini görmek

Kahve falında birinin kına gecesini görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kına gecesini gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Kahve falında kendi kına geceni görmek bol muhabbette kalacağına, mutluluk dolu haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kına gecesini görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kına gecesini görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kına gecesi görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, belaya ve derde düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kına gecesini görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işarettir.

Kahve falında kına gecesi için hazırlanmak ele güne muhtaç olacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kına gecesi elbisesi görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, bereketli ve hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında evli birinin kına gecesini görmek işlerin büyük başarılar getireceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir