AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kına gecesi görmek

Kahve falında kendi kına gecesi görmek

Kahve falında kendi kına gecesi görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kına gecesi gördüyseniz:

  • Akıllıca davranırsanız herşeyi iyi tasarlayıp, toparlayabilirsiniz.

Kahve falında kına gecesi için hazırlanmak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kına gecesi kıyafeti görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sorumlulukların azalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kına gecesi görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında kendinin kına gecesini görmek fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Kahve falında kına gecesinde oynamak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine yorulur.

Kahve falında kendi kına gecesi görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kına gecesini görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kına gecesinde bulunmak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir